De ce NU votez Ponta

De ce la alegerile din noiembrie NU votez Ponta ?


Pe scurt: Păi pentru că Ponta!

Și aș încheia aici pentru că e singurul argument pentru care Ponta va pierde votul meu! Dar unii vor explicații amănunțite așa că de dragul conversației o să aduc aici câteva argumente care să justifice alegerea mea. Argumente care au legătură strict cu partea politică a lui Victor Ponta! Viața personala/de familie nu mă interesează deloc.

  • Pentru "protestele" instigările la violență de la începutul lui 2012 și remunerarea acestora de către însuși Victor Ponta.
  • Pentru că minte cu nerușinare și apoi neagă că ar fi mințit (deci practic minte de 2 ori). Chiar cu proba în față, tăgăduiește și apoi jignește prin expresii de genul "faceți-vă un control la ochi", "aveți auzul defect, duceți-vă la control", "voi sunteți de la Băsescu"...... Uite aici câteva dintre minciunile lui Ponta : episodul: niciodată nu voi fi prim-ministrul lui Băsescu, la mai puțin de 3 săptămâni a depus jurământul pentru funcția de prim-ministru, a mințit când a spus că-și dă demisia dacă se va demonstra că a plagiat și multe altele printre care: Roșia Montană, gazele de șist, episodul "Ce faci fă Doina" și memorabila ședință de la Cotroceni în care președintele Băsescu (probabil sătul și el de atâta minciună) a publicat înregistrarea acelei întâlniri hilare, dovedind din nou că Victor Ponta este un mincinos irecuperabil.
  • Pentru greșeala fatală (în opinia mea) de a spune că va "lua controlul politic asupra DNA-ului"
  • Taxe, taxe și iar taxe, creșterea impozitelor locale și multe alte scumpiri ca efect al proastei guvernări.
  • Aroganța, acel aer sfidător pe care îl arată de fiecare dată când iese în fața camerelor de filmat.
  • Siguranța pe care o are acest individ că va ajunge Președintele României! E un proverb biblic care spune "Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii"
Sunt multe de spus aici dar nu vreau să îmi încarc pagina cu prostii. Mai bine vă las să vedeți în clipul de mai jos și să decideți și voi dacă un astfel de om merită votul vostru. Pe al meu nu-l va avea niciodată... Detest minciuna și aroganța! Nici câinii nu îl suportă pe Dottore! 

Ieșiți la vot oameni buni! Votați cu cap (ăla de pe umeri - și ar fi bine să fie și creierul acolo)

răspunsul incredibil al lui Ponta pe Facebook
Share this article with your friends.